Health of Nordic förstärker med rekryteringsexpert

Publicerat: 2016-01-28 12:20

Vi hälsar med glädje vår nya och kollega, Andreas Katainen välkommen till Health of Nordic som Search-rekryteringsexpert inom hälsa. Andreas kommer hos oss att arbeta med vetenskapliga processer, kunskapstester, kvalitetssäkring, kompetensförsörjning i våra rekryteringsprocesser samt även inom intern utbildning och ”guidelines” brett inom hälsområdet.

Andreas HN

Andreas har sin bakgrund och kandidatexamen i näringsfysiologi med och flertal utbildningar, kurser inom Personalvetarprogrammet, Fysioterapeutprogrammet och idrottsmedicin. Hans långa erfarenhet av PT-yrket, elitidrottare och föreningslivet inom idrott, hälsa gör att han klassas som närings-, tränings- och rörelsenörd som ingen lämnas oberörd av. Som person är Andreas öppen och positiv med ett högt engagemang i allt han gör med målet att alltid hitta den bästa lösningen för både kund och kandidat.

För mer information:

[email protected]