Kontorsyoga för ökad prestation

Publicerat: 2016-01-28 12:25

health_nordic_kontorsträning

I början av 2016 har vi levererat Kontors-/OfficeYoga ute på flera företag i egen regi och till anslutna samarbetspartner.

Här är aktiviteten för den som har stel nacke, ont i ryggen eller bara behöver en energigivande paus från det stillasittande jobbet! Det bästa av allt är att du kan utföra OfficeYogandirekt på din arbetsplats – utan några tillbehör och klarar bättre av att prestera resten av dagen.

OfficeYoga bygger på enkla rörelser som kan utföras vid skrivbordet för att mjuka upp kroppen och skapa avslappning och fokus. Det är en form av lättare yoga och passar medarbetare som vill varva ner och få mer energi samtidigt som kroppen blir starkare och smidigare. OfficeYoga kombinerar mental och fysisk träning då den grundas i traditionell yoga som bygger på att förena kropp, känsla och tanke. Denna träningsform innehåller enkla kroppsrörelser som utförs sittande och stående med en blandning av andningsövningar, meditation och avslappning. Världsomspännande forskning visar att olika former av yoga ger ökad stresstålighet, förbättrat immunförsvar, lugnare sinne, ökat fokus och mer energi.

Är du nyfiken på hur ni kan skapa skillnad eller upplägg om träning, motionspass eller gruppträning och/eller personlig träning på ditt företag eller arbetsplats?

Kontakta [email protected]