KARRIÄR

bemaning HN

 

Arbeta i ett av hälsobranschens mest framåtriktade företag.


 

I team Health of Nordic knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet i hälsobranschen.

Health of Nordic har en high performance kultur inom alla verksamhetsområden ute hos våra kundföretag vilket innebär att den som börjar arbeta hos oss välkomnas in i en rolig, inspirerande miljö med snabbt tempo och högt i tak. Vi vet att bakom varje framgång står ett starkt team.

Vi söker ständigt efter medarbetare med stark drivkraft, stor flexibilitet och är ambitiösa i sitt arbete. Där bidragande av sitt kunnande, prestation och engagemang är en naturlig del av framgångsfaktorerna.

Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas, växa och prestera. Det är den inställningen som bygger vår verksamhet och gör oss bäst på det vi gör!

Vi erbjuder goda karriärmöjligheter för hälsopedagoger, personliga tränare, massörer, naprapater, platschef, receptionist, föreläsare, gruppträningsinstruktörer, hälsoprofilbedömare.

Din ansökan

Vill du bli en av oss? I din ansökan ber vi dig inkludera CV och personligt brev samt ett filmklipp på högst 60 sekunder där du presenterar dig själv.

Du sänder din ansökan till

[email protected]