OUTSOURCING

 

 

 

HN Inredning2

 

 

 

 

Outsourcing -för bästa möjliga lösningar


VI FRIGÖR ERA RESURSER

Vi erbjuder professionella och kostnadseffektiva driftlösningar av motionsanläggningar, administration/personal och koordinering. Exklusivt för företag som arbetar med träning, motion och hälsorelaterade produkter.

Vi arbetar direkt i era system eller i vårt  Health Learning Management System.

I nära dialog tar vi fram den helhet eller de separata tjänster som passar bäst för er verksamhets behov och ekonomi, allt från avancerade till enklare lösningar kring drift, koordinering, personal, vikarieanskaffning till gruppträningspass, lön och schemaläggning.

Health of Nordic bevakar trender inom träning och hälsa världen över vilket omsätts i praktik och kommer kunden tillgodo genom att vi regelbundet lanserar nyheter till våra kunders verksamheter.

Våra tjänster har som syfte att stärka och särskilja kundens varumärke, säkra lönsamheten samt bygga starka och långsiktiga relationer både inhouse och externt.


Varför outsourca:


Tjänster vi erbjuder t.ex är:

Vi erbjuder med tillhörande åtaganden, så som utsändning av rapporter, driftfrågor och statistik kring besök och kostnader. På så vis får ni hög kompetens och skräddarsydda lösningar till just er verksamhet.